Loading...
Delta i caseutbildning 2017-09-25T13:49:42+00:00

Varför Sustainergies Academy?

Sustainergies Academy är en casebaserad utbildning i hållbarhet för studenter från alla studieinriktningar. Varje utbildningsprogram omfattar 3-5 besök hos spännande arbetsgivare från olika branscher inom såväl privat, offentlig och ideell sektor. På plats får du vässa din förmåga att lösa caseuppgifter i workshopformat och uppgifterna är alltid baserade på aktuella hållbarhetsfrågor. Därför är din insats extra viktig! Programmet pågår en termin och är anpassat för att kunna kombineras med heltidsstudier.

Under fem år har över 500 studenter besökt fler än 80 företag och organisationer i Skåne, Göteborg, Linköping, Stockholm, Uppsala och Linköping. Enligt utvärderingarna skulle samtliga deltagare rekommendera programmet till en vän och 90% anger att de fått ökad förståelse för karriärsmöjligheter inom hållbarhetsområdet. Ta chansen du också!

Hösten 2017

Programmet genomförs i Stockholm och Skåne. Vi vill ha din ansökan senast 14:e september!
Gå direkt till ansökan

Som deltagare får du

Ansökan är nu stängd!

Nästa gång du kan ansöka till Sustainergies Academy är våren 2018, ansökan öppnar i januari.

Välkommen till Sustainergies Academy Stockholm!

Under hösten 2017 kommer programmet i Stockholm att innehålla besök hos fyra företag.

  • Grant Thornton (11 oktober)
  • Tyréns (1 november)
  • Hemfrid
  • PostNord (28 november)

Vi startar med en kick-off-kväll i slutet av september och avslutar med diplomering i början av december. Däremellan deltar du vid fyra halvdagsbesök hos företagen som är planerade på lämpliga tider för att passa dig som student. Vid varje tillfälle får du fika eller en lättare måltid för att hålla energin och kreativiteten på topp.

Vi ser fram emot en spännande termin med dig!
Adam Engström, Emilia Eldh och Sofia Wiklund

Sustainergies Academy i Skåne skjuts fram till våren då det varit svårt att hitta passande datum under hösten. Ansökan till vårens program öppnar vid årsskiftet.

Vi ser fram emot en spännande termin med dig – nästa termin!
Saga Palmquist, Olivia Wejfalk och Bledar Beqiri

Frågor på det? Kontakta mig!