Loading...
Hållbarhetscoacher 2017-08-14T12:29:02+00:00

Unika extrajobb under studietiden

Att jobba som hållbarhetscoach innebär att du utmanas och utvecklas med spännande och kvalificerade uppdrag under din studietid. Det är ett extrajobb där du utvecklar en verksamhets hållbarhetsarbete, exempelvis genom granskning, coachning och konsultande. Som hållbarhetscoach har du många kollegor med samma uppdrag runt om i landet.

Vi söker studenter från alla utbildningsbakgrunder och över hela landet. Känner du dig driven, nyfiken och redo att lämna skolbänken? Då kommer du att stortrivas!

Uppdragsgivare?

Studentkonsulter kan stärka och utveckla ert hållbarhetsarbete. Varje uppdrag skräddarsys för att vara både effektivt och nytänkande.

Se vårt erbjudande

Jobba som hållbarhetscoach

Våra jobb är anpassade för dig som är student och finns i hela landet. Du får flexibla arbetstider, schyssta villkor och ett spännande arbete som alltid syftar till att utveckla en verksamhets hållbarhetsarbete. Uppdragen varierar och kan exempelvis inkludera arbete med analyser, kommunikation, utbildning, policys, ledningssystem, implementering av åtgärder, och mycket mer.

Dessutom har du alltid möjlighet att vara kreativ och använda dina egna unika styrkor och kompetenser!

Välj och sök!

Sök i september & oktober

Nordic Choice Hotels
Jobba med en av Nordens största hotellkedjor. Du kommer att få granska och vidareutveckla deras miljöledningssystem och ambitiösa hållbarhetsarbete på ett av 65 hotell i projektet. 

Om NCH
Sök i september

Hållbara Restauranger
Drömjobb för dig som är intresserad av mat och miljö. Du jobbar för nätverket Hållbara Restauranger med ansvar att utvärdera, inspirera och stötta en grupp av restauranger.

Om H-R
Sök i september
Sparbankerna
Jobba med att synliggöra och stötta banker som har samhällsnyttan i centrum. Varje sparbank har unika projekt inom miljö och sociala frågor. Du kan hjälpa dem lyfta till nästa nivå!
Om Sparbankerna

Övrigt

Uppdrag hela året
När vi inte söker nya hållbarhetscoacher kan du ändå hitta spännande möjligheter bland våra övriga uppdrag. Se vad som är aktuellt nu och håll utkik på framtida möjligheter!

Aktuella uppdrag
0+
studenter som hållbarhetscoacher

Är det din tur?

Tidigare hållbarhetscoacher

Jobbet som coach har varit ett perfekt komplementet till utbildningen. Eftersom jag samtidigt har läst kurser inom miljömanagement och energisystem gav coachrollen mig en tydlig verklighetsförankring, men också stor inspiration.
Christian Fickler, Stockholm
Mitt råd till de som ska jobba som hållbarhetscoacher är att sätta upp realistiska och mätbara mål med bra handlingsplaner, som följs upp någon gång under året och kanske firas med en tårta när de avklaras.
Elin Jacobsson, Göteborg
I jobbet som hållbarhetscoach fick jag använda delar av min kurslitteratur i verkligheten. Dessutom var det viktigt att vara både lyhörd och ihärdig, för att driva igenom förändringar i praktiken.
Rasmus Finnström, Gävle
Jag fokuserade mycket på att kommunicera hållbarhetsarbetet hela vägen till kunderna. Det gjorde ju också att personalen blev mer engagerad och medveten på samma gång.
Jenny Ahlsén, Lund

Frågor på det? Kontakta mig!